KFUM-Spejderne Rosendal

KFUM-Spejderne Rosendal

Spejdergruppen i det nordlige Hobro

Ulve (2.-3. klasse)

 

Ulvene går i 2. eller 3. klasse, og ulveflokkens aktiviteter bygger oven på de ting, som børnene har lært som bævere. En ulv kan for eksempel tænde og slukke bål og lave mad af ting fra naturen. Ulvene prøver også at have ansvar for at planlægge og gennemføre aktiviteter sammen med deres spejderkammerater.

Nu hvor du er blevet ulv og måske allerede kommet ind i en bande, er det tid til at se hvilke store nye eventyr, du kan komme på! En ulv er nysgerrig og har mod på større udfordringer end en bæver. Som ulv skal din bande selv til at holde styr på flere ting, og kunne noget mere uden lederne, men voksne vil selvfølgelig altid være der til at hjælpe. Som ulv lærer du endnu mere om naturen, og hvordan man arbejder sammen.

Nu hvor du kan få knivbevis, skal du måske også have en dolk. Det er vigtigt når du køber din første dolk, at den ikke er for stor. Spørg din leder til råds, om hvor stor en kniv du bør købe.

Når du har været ulv i et stykke tid, kan du måske blive bandeleder eller bandeassistent. Det er som regel de ældste i banden, der er ledere og assistenter, men de bliver det ikke kun på grund af deres alder.

 Vi går GRAZAT

 

https://www.yumpu.com/kiosk/kfumspejderne/grazat

GRAZAT er bævernes og ulvenes blad. Bladet kommer fire gange om året og handler om alt fra ældre mennesker, spejdere i verden, venskab eller sundhed. I bladet kan du quizze, lære nye lege og blive klogere på en masse spændende ting. Du får bladet af din spejderleder.

 

 Ulvene mødes hver tirsdag 16.30-18.00

 

Ulveleder

Akela – Ole Primdahl
23 31 19 72

Baloo Torben Kusk-Glavind

31 10 17 60