KFUM-Spejderne Rosendal

KFUM-Spejderne Rosendal

Spejdergruppen i det nordlige Hobro

Årets gang

Ved spejderne følger vi skole året så vores spejderår starter i august måned

Den første weekend efter skolestart har vi opryknings weekend fra fredag eftermiddag til lørdag formiddag.  Denne weekend er for hele gruppen og der vil også i denne weekend blive uddelt års stjerne, vi sover i telt og laver mad over bål.

Fredag aften i AMBU-weekenden går vi fakkel optog kl. 20.00 fra det røde pakhus

UMA-weekend er et fælles korpsligt arrangement som vi er en del af hvert år fra lørdag morgen til søndag over middag i uge 37 vi er på Kølhøjhus ved Astrup

I løbet af efteråret er ulvene på hyttetur, hvor der bliver holdt fuldmåne møde og ulvene får deres ulvenavn.

Vi sælger julekalendere for Y-mens for at tjene lidt penge til gruppen og holde kontingentet nede

I november måned er troppen afsted på vildmandstur hvor der skal prøves færdigheder af i mørket

Efter nytår starter vi året op med en nytårs parade i samarbejde med præsten, vi mødes i en af vores lokale kirker og deltager i uniform og fane efter gudstjenesten er der kirkekaffe og vi får sagt godt nytår til hinanden.

I februar eller marts har vi gruppetur i en hele weekend hvor vi mødes fredag aften efter aftensmad og slutter søndag til middag hvor forældrene er inviteret til generalforsamling imens vil børn og evt. søskende bliver underholdt så forældrene kan får en beretning om hvordan det går i gruppen og hilse på gruppens ledere.

I foråret har vi distriktsturnering og sct. gerogs løb hvor børne skal ud og prøve alt det de har lært.

Vi holder Skt. Hans aften på grunden, hvor vi er vært for bål, da dette er på børnenes præmis, så bliver bålet tændt tidligt, så de kan være med til det hele, det plejer at være en hyggelig aften med mange fra lokalområdet. 

Vi slutter spejderåret af med sommerlejr i sommerferien, nogle gange er bæver ulvene i stedet for på MUS-lejr, den ligger som regel midt i juni så der har vi et par møder efterfølgende.